Nya tag på gamla bloggen?

Funderingar på att börja blogga här igen. Det var länge sedan nu och jag skriver inte alls så mkt längre. Jag har väl fullt upp antar jag.

Mkt har hänt sedan jag skrev i bloggen senast. Har utbildat mig klart till samhällsplanerare. Har blivit singel, har blivit upptagen, har blivit singel igen. Har bott i Gävle och jobbat i uppsala. Har flyttat till Hällsjö utanför Sundsvall för att sedan förhållandet tog slut efter 6 månader och jag har nu köpt lägenhet i Sundsvall i Korsta. Har även bytt jobb från Vattenfall i Uppsala till Vattenfall i Sundsvall för att sedan jobba på WSP i sundsvall.

Jag har hunnit skaffat en hund och en katt. Knutit nya kontakter och funnit nya nära vänner. Jag har insett att man inte ska tro på allt man ser och hör eftersom vem som helst kan sälja en dröm med ord. Hur enkelt som helst. Jag har lärt mig att inte vara blåögd för kärleken. Inte att man ska tro på vad folk säger utan istället förlita sig på människornas handlingar. Det brukar visa mer om en människa än tomma ord som eg inte behöver betyda någonting överhuvudtaget.

Jag har blivit totalt nedbruten av en person för kärleken och har även rest mig ur spillrorna igen och ser framåt med höga förhoppningar på framtiden. Det blir inte så tokigt ändå. Det mörker som svävade omkring under hösten och vintern har vänts till nya möjligheter och framtiden kommer bli hur bra som helst. Det är jag helt övertygad om! /L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0