Träning torsdag 21/5-2015

Idag var det träning för Fredrik igen. Debut på utomhusbanan på Högbo RK. Riktigt skönt där i kvällssolen. Brian kändes jättefin. Lättjobbad och även Fredrik märkte skillnad så att longera Brian inspänd med graman, lång och låg gav resultat. Happyface! Så nu ska jag nog göra det till en rutin att longera honom 2x30 minuter varje vecka. En bra onsdagssysselsättning inför torsdagsträningarna och sedan nån annan dag när det passar.

Idag jobbade vi en del övergångar och lösgörande och han släppte som sagt till mkt fortare och därefter jobbade vi en del trav-galopp övergångar, öppna i galoppen längs långsidan, förvänd galopp, öka minska galoppen på volt med öka-minska volten och sedan som avslut skritt-galopp övergångar på volten med lite syfte att få mig kvickare i hjälperna vilket jag har så sjukt svårt för. Jag vill gärna ta god tid på mig. Så denna sista övning så gjorde vi varannan fattning åt höger och varannan åt vänster. Mot slutet var Brian riiiktigt himla fin. Skit nöjd med gossen!
 
Efter passet så fick Brian lite "afterwork" beta innan det var dags att kliva på släpet.
 
 
 
Självklart uppdressad i PS klinchergrimma, benlindor från PS, bakskydd från PS och PS nya täcke! Älskar verkligen domhär prylarna. Kung! Till falsterbo ska jag nog investera i ännu ett sånt här PS täcke i en annan färg samt "våffeltäcket" från PS, och då kanske i brunt utförande!

Imorgon ska jag och Brian trimma lite och få lite nya bilder då Cornelia ska fota oss - och jag fota henne med hennes häst när hon rider. Blir väl på eftermiddagen någon gång. Najs, riktigt najs! :) Så om inget ställer till det så kommer det lite bilduppdatering ridsmässigt imorgonkväll! Tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0