Inte "min" dag

Kanske inte bästa dagen. Jag vet inte men någonstans i huvudet så hade jag iallafall fått för mig att jag var ledig. Klockan 7.30 flög jag upp ur sängen då jag kom på att så inte var fallet. Snabbt göra sig klar, släppa ut hästarna å dra till skolan. Kom fram i bra tid. Hade kanske 35 minuter på mig innan lektionen började så jag tog mig en macka i cafeterian i godan ro kan man säga. När det var 5min kvar till lektionsstart så började jag ana oråd när ingen klasskompis dök upp.
Uppdaterade schemat och såg då att vi tydligen skulle på någon form av stadsvandring som dom liksom ändrat i sista sekunden.. Så 5 minuter på mig att ta mig till rådhuset men först leta parkering.. Men justja! Jag har ju inget bankkort för det var nån jävla idiot som försökt kapa det. Inga kontanter.. Jaja, men det löser sig för det går ju att betala med mobilen! Jag åker alltså ner, hittar en parkering och lyckas knappa numret till det där betalningssystemet för mobil: Du kan göra tre val, tryck ett för blablabla, tryck två för blablabla... Massa signaler och tillslut svarar en tjej. Då ska jag registrera mig först.. Jaha ja, låt det gå fort för jag har inte tid med dethär för jag har skit brottomt och jag är skitsen.
 
Tjejen i luren började babbla om abbonemang på betaltjänsten med telefon som skulle kosta 49kr/månad (för att betala parkeringsavgifter via mobil) är dom dum på riktigt eller? .. Jag förklarade lite snabbt att detta var en ENgångsgrej och jag måste betala väldigt snabbt för jag är sen till en föreläsning och mitt bankkort är kapat, inga kontanter utan måste betala med mobilen..

Nej, men självklart så måste man koppla sitt jäkla kort till telefonen för att kunna betala med telefonen. Så då betalar man ju inte med telefonen utan med ett jävla betalkort ändå?! . Då förstår jag verkligen inte vitsen med att betala parkeringsavgiften med telefonen.. Nä då kom tjejen på en ytterligare grej att jag skulle få ta det på någon telefonfaktura men då skulle det bli mkt dyrare ändå.. Jag gjorde klart för henne vilken jävla dålig betaltjänst med telefon dom hade och tackade för mig..
 
Kan säga, det blev ingen föreläsning/stadsvandring för mig idag. Arg som ett bi åkte jag hem igen för när jag ringde klasskompisen hade dom börjat gått upp på söder.. Så helt fel håll motför där jag var... Så nej.. Blev inget denna gången då..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0