Lördag

Ja, då har hästarna precis fått komma ut och jag själv ska bege mig till Valbo för ett jobbdygn igen. Sedan jobbar jag inget heldygn förens i höst igen utan bara kväll/natt de pass jag har på mitt schema. Känns ganska skönt för dygn är nog ändå inte min grej att jobba när man blir borta så lång tid hemifrån. På något vis är det ganska tungt att vara borta så länge. Men men, bara att bita ihop! :-)

För övrigt, planer för nästa helg? Fotografering i Hofors under deras terräng lördag eftermiddag och sedan på söndag har jag tävling i Årsunda med Brian. Har strykt oss från en klass så länge så får vi se. Har eg inte så stor lust men tanken är att vi ska kämpa på och förhoppningsvis kunna göra bra ifrån oss. Jag vill kunna börja hålla ihop det på tävling lika som vi kan göra hemma på träning och inte sluta rida.

 
Så sjukt fotosugen igen. Tävlingsfoto ger verkligen mersmak och jag verkligen älskar att plocka ut godbitar i efterhand. Strömsholm kommer bli awsume om några veckor. Men återstår att se om jag kör en dag eller två. Och innan dess och gärna innan nästa helgs foto i Hofors - jag behöver ett till kamerahus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0