Flopp i hofors

Ja vad ska man säga? Typiskt svenskt jävla skitväder. Hade sett fram emot att äntligen få fotografera lite terräng så är det verkligen skit väder rent ut sagt. Inget duggregn, inga skurar utan verkligen jätteregn.. :( Svårt dessutom att försöka fota och samtidigt ha ett paraply. Regnet var så omfattande att det var helt uteslutet att stå där utan. Rädd om min fotoutrustning. En annan tjej som heter Linda visade mig runt på terrängbanan innan det började men kunde ganska snart bestämma mig för att stå utanför banan, just för att jag kände att det inte kommer vara sån stor ide att fota. Pga hällregn..

Provade fota de 3 ponnyekipagen som var i början men sedan gav jag upp och åkte hem. Känns sådär när jag inte kan placera mig på en plats där jag verkligen vill stå - för då måste jag stå kvar klassen ut. Och i detta väder. Nä, inte roligt alls. Så för min egen och fotoutrustningens skull så valde jag att avbryta och åka hem. Och istället återkomma någon gång när vädret är bättre. Tyvärr blir det inga terrängtävlingar i Hofors förens i augusti. Men men, har ju nästa helg nere i strömsholm då jag ska fotografera lördag + söndag. Där ska det även gå terräng. Så får se hur jag väljer att prioritera fotograferingarna där.
 
Bjuder på den enda bilden från de tre ryttarna som blev "okej". Långt ifrån nöjd men.. Åh skit väder!
Så less man blir!
 
 

Kommentarer
Postat av: Nora Bååth

Känner att det var tur att jag inte åkte ner till hofors ändå :/ så tråkigt väder just nu, vill ha soool!

Svar: aha så du tänkte också åka till Hofors? :) Ja du missade ingenting. Det gick inte att fota alls så jag åkte hem igen. Regnade verkligen massor hela tiden. Tur jag bara har 10 minuter dit med bil :)
Linda Andersson

2015-05-30 @ 17:39:13
URL: http://norasfoto.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0