Dressyrträning igen!

Idag har det hänt massor. Jag har gjort min sista tenta för detta läsåret och sedan har Fredrik tagit examen på IT/GIS programmet. Så stolt över min fina sambo. Direkt därefter hem, vila 30 minuter och sedan iväg på dressyrträning. En aning mätt och halvkass i kistan efter maten och fikat på eftermiddagen. Wtf, min mage tål verkligen inte glass å sötsaker i några direkta mängder. Blir dålig direkt.

Hade inga jätteförhoppningar över kvällens dressyrträning för Fredrik. Men direkt vid uppvärmningen när det var dags att trava så kändes det inte så illa. Brukar få en feeling direkt. Men det kändes riktigt bra. Hade som sagt inga förhoppningar då Brian inte gjort spec mkt de två senaste veckorna. Sedan förra torsdagen så har jag linat Brian 2 dagar med graman och ridit ut en och galopperat. Annars har han stått. Men ändå idag. Riktigt riktigt fin och det tyckte även Fredrik. Våra kompanjoner som vi i vanliga fall delar träningstid med för kvällen fick tyvärr lasta och åka hem igen då hästen tydligen vrickat sig på betet och kändes inte fresh. Så till vår stora skräck så blev det en privatlektion. Jobbiga med dessa är att jag inte har lika mkt utrymme för att pusta. Och det är verkligen jobbigt för när jag börjar bli trött så sitter jag knappt kvar i traven och än mindre har koll på händer å alla kroppsdelar på både Brian och mig själv..

Jobbade en del på volt med öka och minska volten i trav. Trav-galopp övergångar. Bogen in, öppna, skänkelvikningar. I galoppen så jobbade vi på öka och minska galoppen. Bogen in längs fyrkantspåret, halvt igenom och lite förvänd galopp som avslut. Helt jävla slut när våra 30 minuter hade passerat att jag nästan inte orkade trava av gossen. Har nu lovat Fredrik att till hösten ska jag vara i bättre form *s* .. Så ska verkligen ta tag i detta nu å börja ut å röra på mig. Det är inte hållbart å det är så jävla jobbigt att inte orka igenom träningspassen i dressyr.. För ja vill ju!!

Nöjd kille i ett myggigt Högbo. Uppdressad i PS täcke, High jump revoution, Benlindor från PS samt bakbensskydd från PS.. I sadelkammaren i släpet hänger även PS schabrak standard i brunt. Älskar modellen!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0