Torsdagsridning

Helt sjukt vad varmt det ska vara. Hästarna får gå inne hela dagarna för att inte flyta bort eller bli uppätna av insekter :/ Idag blev det alltså en sen ridning. Och lite spontant så blev det att rida till Bro, och tog då vägen förbi otäcka kossorna med massa hår vilket gick bra. Han var spännd men jag behövde varken hoppa av på dit eller hemvägen :) Kossorna var visserligen knappt inom synhåll då men. Aja :) Beröm till grabben för det iaf!

Ridmässigt så hade jag inga större krav idag. Tanken var att jogga igång honom och få igång den stora kroppen för framtida arbete eftersom han varit på latsidan i hagen mest nu den senaste tiden. Men nu ska de bli ändring på det :) Lite mage har han ju också hunnit få fast han inte ens går på bete :/ Direkt när jag inte rider varje dag! *suck*

Brian skötte sig bra. Joggade lite och formade honom, gjorde några övergångar och mycket varvbyte samt galopp på fyrkantspåret och det gick riktigt bra. Hade honom i en trevlig arbetsgalopp utan att han blev tung, dragig osv :)
I det stora hela så kan jag sammanfatta ikväll med: Nöjd tjej! :)

Planen nu är att jag eventuellt ska försöka hinna med och trimma igenom Brian lite till imorgonkväll. Sedan en uteritt på lördagmorgon och eventuellt ett trimpass på ridbanan igen på söndag. Men huruvida jag håller den planeringen  - det får vi se! Måste även fotografera klart PS of swedens schabrak också eftersom dom släpps i webbshopen nästa vecka!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0