Sämst!

Jo, jag måste ju vara sämst på att lägga mig i tid! För bövelen Linda!!
4,5 timme sömn knappt natten som var och nu när man ska upp och jobba igen, så tron't på fan att klockan redan är 23.42 .. Men jag måste ju bara blogga liiiite..
Dygnet har helt enkelt för få timmar och jag skulle behöva minst 12 till för att hinna med alla saker som jag bara "måste" göra. Allt går på högvarv nu känns det som.

Har en del PS grejor kvar att fotografera bland annat. En tenta jag ska göra när skolan början som jag MÅSTE plugga till (men de kan man ju ta imorgon, eller dagen efter det - ni känner igen er antar jag). Och Brian måste verkligen köras igång med nu för han har fått mage ;S Bläh..
 
Idag har jag också varit chaufför till Falun. Kört Pers nya BMW X5. Flådigare bil får man nog leta efter, kan inte säga det nog många gånger! ;) Där på plats så stationerade jag mig vid tävlingsbanan och fick idag bilder på alla ekipage i Msv A1. Åh de är ju så himla roligt att fota. Bjuder på en detaljbild som blev min favorit:
Ja, jag gillar ju lite udda bilder :)
Sånna här detaljbilder i svartvit från annorlunda vinkel kan ge sån himla stark känsla! And i like it!
 
Bjuder på någon till som jag också gjort i svartvit även om den första ovan är min absoluta favorit!
Jag bara älskar dessa bilder, de blir så dramatiska!
OBS: KOPIERING FÖRBJUDEN!
 

Någonting jag också kan konstatera efter helgens fotograferingar är att en bra kamera kan höja upp objektiven rejält. Har många failbilder med missad skärpa men desto större del bilder som blev klockrena iskärpa och färger. Nya kameran hade inga problem alls med det starka ljuset vilket kändes helt fantastiskt då min förra hade stora problem med detta :)

Imorgon kommer nog dessutom mitt nya Tamron 70-200 f/2.9 på posten. Åhh så himla spännande! Samhällsplanerare? Jag tror bannemig att jag borde byta inriktning och satsa på fotandet istället (skämt åsido). Men tycker det är så fruktansvärt roligt och desto roligare ändå när det jag gör uppskattas på många olika håll och det har kommit ett intresse för mina bilder :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0