Onsdagens ridning

Idag fyller min älskade lillasyster Lisa 18 år. Stort grattis <3

Idag tänkte jag fatta mig kort och endast skriva om ridningen - för ja, jag red ikväll :) Det har ju varit så varmt ute samt att det varit extremt mycket att göra vilket gjort att ridningen fått stå åt sidan ett tag. Men nu måste det tas tag i den på allvar för Brian börjar få mage (!?) .. Så nu blir det att dra ner lite på höet då han går å norpar gräs hela dagarna också..  Minus 1 kg i fodergivan..

Brian var rätt lugn idag för att vara han. Värmen har ju såklart tagit ut sin rätt :) Blev en sväng att rida ut. Joggade Brian en hel del och han kändes riktigt mjuk och fin. Red för övrigt i nya ridbyxorna (ett par av dom) som jag köpte i ullared. Dom satt jävligt bra lär jag säga och pikén var också helt underbar. Så underbar att ja nu beställt två till med Matilda!

Sen framöver när vi kommit igång lite mer så ska jag ragga tag i någon som kan komma och fotografera oss när vi tränar :-) Känns som att de är på tiden med lite nya bilder nu på oss som ekipage! :)
 
Brian ikväll, det blev några bilder ikväll också och har nu hittat på lite fler inställningar (såklart de när jag var klar) ;) Ikväll har jag även fotograferat ett av de nya PS schabraken. Det blå i hoppmodell. Såå snyggt och såå bra passform! När schabraket lanserats å PS publicerat bilderna så ska jag också lägga upp dom här så ni får se! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0