Ny kamera!

Allt slit har lönat sig! Och efter mycket velande och bollande med kompisar, fotointresserade kompisar framförallt, sambo, svärföräldrar å åkte jag och Fredrik mot Gävle för att kolla på en kamera som kom ut på blocket i helgen (precis den modellen jag var ute efter). Ja som ni ser på bilden nedan.. Min gamla till vänster å min nya till höger. Snacka om skillnad! Åh jag är så himla glad! :-D
Nu har jag inte längre en amatörkamera och har något som jag kan grunda mitt lilla företag som jag nu ska starta med. Its lovely!


Ja, kunde genast konstatera att det var X antal knappar mer än på min gamla och de enda knapparna som var lika är Livevisning, meny, visning av bilder och sopkorgen.. Resten kändes som helt nytt.. Blev ju såklart så ivrig att jag fick ta med mig den till stallet och ta någon bild på Brian med Sporthacket från PS. Jag kan ju säga utan att ljuga att det blev en hel del bilder innan jag fick något som ens är på tanken att man kan visa ens. Provade på med hög iso. Detta är ett stort bevis på hur mkt bättre denna kameran är än min gamla. Den kan hantera höga isotal! Its lovely! Ser fram emot mina kommande fotojobb med den nya stjärnan! :) Men nu kommer en inlärningsperiod att följa! Helt klart!

 
 

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Den där kameran kommer nog bli jätte bra! :)
Sv; ja ridbyxor står med på listan hehe! Men perfekt med bling bling?! Kram 😊💕

2014-07-22 @ 06:20:50
URL: http://www.nattstad.se/maathildaagustafsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0