Fredag!

Inte vilken fredag som helst heller. Första arbetsveckan på storviks verkstad avklarad och jag tycker att det har gått galant! Jag har nog aldrig heller varit såhär lortig i hela mitt liv. Första dagen kändes lite obekväm och man kände sig otillräcklig men allt eftersom timmar och dagarna har gått så har jag blivit mer och mer varm i kläderna. Jag gillar det faktiskt till och med. Skruva och greja :-) Men tror inte jag skulle vilja jobba såhär i 40 år till. Så känner att jag är helt på rätt väg när det kommer till att ha valt att studera! ;)

För övrigt idag så är årets höskörd på g. Var lovad hö från annat håll men efter den krassliga början på sommaren så hade det vuxit för dåligt och jag blev av med min bokning då höet inte skulle räcka till. Istället fick jag haka på snälla Annika och David i Årsunda så ikväll har Fredrik och jag hjälpt till med att ta hö där. Hjälpa till mot bra pris på hö. Bra deal! :) Trevligt hade vi också. Jag stod 3 svängar på den stora hövagnen och sedan till att lasta i containrar. Efter hölastning blev Fredrik och jag bjudna på mat inne på pizzerian i Årsunda. Supersnällt. :) Och inte nog med det så fick vi hemkörning av Brians hö som hamnade i en container utanför stalldörren. Klockan är nu 23.30 och vi är äntligen hemma i lägenheten igen. :)

En riktigt bra dag med massa vettigt gjort. Skönt att ha hälften av höet på plats nu och resterande kommer framöver för det ska pressas imorgon, med hemkörning en annan dag :)

Nu är det läggdags för imorgon väntar några timmars fotografering på en hopptävling i Hofors :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0