Det märks på!

Det märks verkligen på med den nya kameran att bilderna har gigantisk upplösning! Datorn tar lääängre tid att läsa in dom och nästan hänger sig.. Ops, verkar inte som att min dator som inte ens har ett år på nacken är lite för klen för bilderna från ny-kameran..

Bilden är från igår då jag testade kameran
 
Idag har jag varit och firat min älskade lillasyster som fyller 18 (imorgon). Trevlans. Första gången på länge som jag är till Ockelbo. Gillar inte alls den byn eller kommunen, gillar inte alls att åka dit men gör det när det är tillfälle att träffa min familj.
 
Ridmässigt, nej de blev inget idag heller.. :/ Suck.. Just nu känns det riktigt jobbigt på hästfronten. Jag har för mycket för mig just nu och allt hinns inte riktigt med. Det är fotojobb som ska slutföras, det är tavlor som ska målas klart och skickas iväg, det ska jobbas hela dagarna på sommarjobbet (som förövrigt kommer hålla på i minst 3 veckor till). Det är bilder från 1m i Hofors som ska redigeras och läggas upp på Equipe... :( fattar inte hur ja ska hinna...  Och därtill har jag inte en endaste fri helg på hemmaplanen där jag bara kan vara mig.. Utan hela tiden iväg och knappt vara hemma. Det börjar bli såå jobbigt nu :( Känns som att man bara vill lägga sig ner och börja gråta. Hela tiden en stress för att hinna med.. Och nu börjar det bli dags att plugga till tentan som är direkt när skolan början.. Och fortsätter "att görat" på dethära viset så kommer jag inte hinna med den..

Har en stark fundering på att stryka alla mina inplanerade tävlingar i höst.. För det finns inte tid för mig att kunna träna ens.. Så just nu känns det som att man håller på och bränner ut sig.. Även fast många av grejorna jag pysslar med är någonting jag tycker är kul så känns det som att i dagsläget så blir det för mycket..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0