Om Linda

Mitt namn är Linda och jag är 25 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Åmot-Ockelbo. I dagsläget bor jag tillsammans med min sambo Fredrik som jag också är förlovad med sedan den 12/4-2012. Vi bor i storvik i en 1.a som vi har tänkt bo kvar i tills vi båda har pluggat färdigt. Hösten 2013 påbörjade jag en 3år lång utbildning på samhällsplanerarprogrammet på högskolan i gävle. Innan har jag jobbat som personlig assistent.

Jag har brunnit för hästar i hela mitt liv och det är i dagsläget det enda djur som finns "hemma hos oss". Övriga intressen som jag har är fotografering och teckning/målning. Mina målningar kan du hitta under kategorin målningar. Jag tar även emot beställningar av porträtt utav din häst.

Efter att ha haft fotograferingen legat nere under en tid så har det intresset numera blossat upp på nytt och i dagsläget så fotograferar jag en del åt Equipe på tävlingar. På Equipe.com kan ni se vilka tävlingar jag är inbokad till och om ni funderar över någon speciell så är det bara att kasta iväg en fråga till mig.
Jag är även fotograf åt Ps of Sweden, ett uppdrag som jag fick förfrågan om våren 2014 och som jag självklart tackade ja till.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0