Sjukt nöjd

Ursäkta mitt ältande.. men jag är så sjukt nöjd med min och Brians insats i lördags. Det var och blev något alldeles speciellt. Nu väntar jag på att våran bästa tränare Patricia ska få några minuter över någon dag så vi kan sätta oss ner och diskutera filminspelningarna och protokollen - vad som gick bra och vad som vi behöver träna på. :-)

Något jag är sjukt nöjd med efter att ha sett tävlingsvideorna flera flera gånger är halterna. Vi lyckades göra alla halter jättebra! Sjuukt nöjd! Även galoppfattningarna var till de bättre, 3/4 gick riktigt, riktigt bra. Och en som vi missade lite på eftersom det inte riktigt blev vid bokstaven då Brian inte tog skänkeln.. Nåväl :-)

De tävlingar vi har kvar iår är:
  • Falu Ryttarsällskap - Lc1 + Lb1
  • Österfärnebo Rk - Lc1 - Lb1
  • Storvik ovansjö Rk - ej bestämt vilka klasser än
Min tanke är att iår köra på Lc1 + Lb1 och att till nästa tävlingsår (2014) övergå och börja nosa på La1. Men, om det nu visar sig att Falun och Österfärnebo skulle gå över förväntan och det går lika bra som det gjorde nu sist i Årsunda så kliver vi nog upp redan på Stork och provar La programmet :-) Och nej, jag har inga höga förhoppningar så men jag älskar känslan av att visa att vi har kunnat. Att vi är bra! Och att i och med resultatet i Årsunda känns som att vi har klarat av ett steg i den eviga trappan och kan ta oss upp till nästa - så fort resultaten visar sig vara jämna :-) Ni ska veta hur taggad jag är för de 3 sista dressyrtävlingarna nu i höst!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0