En teori?

Har haft lite funderingar kring Brians beteende.. Alla vi som känner honom vet ju att han inte har alla indianer i sin kanot. Han har stått snällt i släpet alltid förut men vi vet ju också hur lätt han flippar ur för minsta lilla..
Och nu på slutet har han stått okej korta sträckor.. Och igår stod han helt okej från storvik till falun. Däremot när vi skulle hem så stod han å dummade sig hela vägen hem.. Tanken slog mig då en vän berättade att hennes häst kunde vara likadan. Och att det då troligtvis handlade om (på hemvägen) att hästen var trött och blev då irriterad och protesterade på att stå i släpet eftersom det är jobbigt när den ska hålla balansen osv...
Kan det vara så att Brian tjurar ur för det - delvis iaf? Nötterna förstår ju inte att det blir 711 gånger jobbigare att hålla balansen plus att bråka! Nåväl, ingen har ju anklagat hästar för att vara smarta så. Iaf inte min! ;) Nåväl, det var iaf en teori.. Sen sitter det ju i lilla huvudet också. Brian älskar nämligen att skrapa med framhoven..
  • När han står i boxen å vill ha mat
  • När han står på stallgången å ska sätta på täcke/efter ridturen innan han ska få gå ut igen
  • I hästtransporten
  • I hagen så fort han ser mig eller någon annan ibland..
Brians skor är ALLTID utslitna i tårna fram.. Så hovis får byta och slå på Brian nya skor i princip varje nyskoning..

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag byter alltid skor varje skoning :)

2013-08-26 @ 10:03:11
URL: http://luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0