Träning på Vinges

Idag blev det träning på Vinges i Torsåker. Första gången jag är dit överhuvudtaget och Brian tyckte det var lite läskigt i ridhuset där. Hade lite harcorefeelings sedan gårdagen då han fått nåt för sig med att springa och skygga. Så bytte schabrak idag till ett som inte "glider/bubblar" sig för att minska på saker som stör honom. Struntade även i karledsskyddet på vänster bak och körde med boots igen. Och idag var grabben som en helt ny häst.

Jag skulle alltså träna för Fredrik Böhling idag då. Mycket fokus att få Brian att aktivera bakdelen, trampa in under sig och ha en jämn bjudning framåt och att han skulle söka sig neråt. Därefter varvade vi med övningar som bogen in, skänkelvikning (det är verkligen våran starka sida!), lite övergångar skritt, trav, skritt, galopp, trav, galopp osv. Sedan blev det någon travlängning - och jag måste lära mig att sitta kvar i sadeln! Någon mellangalopp som jag blev riktigt nöjd med och som avslut lite halter där vi satte alla halter klockrent. Handlar bara om att jag ska rida in i halten ordentligt. Summan av kardemumman iaf så uttryckte Fredrik sig om att det verkligen börjar hända grejor och att det är stor skillnad motför då jag började träna för honom för någon månad sedan. Han tyckte också att detta var våran bästa träning hittills! Värmer lite extra i hjärtat! :) Hoppas jag kan ta med mig denna känsla till Österfärnebo imorgon. Dock har dom återigen satt mig sist ut i lagklassen för vårat lag. Och jag vill verkligen inte rida som sista ryttare med den extra pressen som det innebär.. Vill inte! :(

 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vad kul att det händer så mycket, att träningen ger resultat. :D Ska ju också dit imorgon, men Flippan går bara första klassen så vi hinner nog inte ses. Men lycka till iaf och försök koppla bort pressen och bara ha roligt! :)

2015-05-02 @ 16:01:05
URL: http://www.jenniferdressage.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0