Torsdagkväll

Ja nu har ännu en dag gått till ända. Dagen har spenderats till stor del på högskolan för att sedan dra raka spåret hem och mellanlanda ca 40 minuter innan dags för introdag 2 av 2 på jobbet. Imorse tog jag upp om falsterbo och förklarade min situation och efter det känns allt så himla mycket bättre. Guld värd och jag är toknöjd med vilka gulliga människor jag får chans att jobba med. Idag är en så mycket lättare dag än igår och min sommar kommer inte bli så tokig trots allt.

Tror att det är helt klart nu att falsterbo blir av tack vare att jag faktiskt stod på mig. Mig själv i första rummet för en gångs skull. Ser fram emot det sjukt mycket. Men är inte lugn förens jag verkligen har mitt definitiva schema i handen. Ja, intro som sagt kl16-21 och därefter en snabbis till Brian, gjorde iordning honom och lät honom springa lång och låg i lina och jobba övergångar i 30 minuter. Vad ska man säga? Det är liksom lite måste eftersom jag trots allt ska träna för Fredrik imorgon och det har verkligen varit fullt ös nu att jag inte hunnit med att rida. Så får göra det bästa av situationen för att han iaf ska vara något sånär lösgjord imorgon. Som avslut på kvällen så blev det lite American take away pizza som sambon köpt åt oss, samt lite ex on the beach på tvn och nu som slutkläm så har jag sysslat med lite bokföring. Skönt att fixa så det är klart i tur och ordning :)

Ska försöka kämpa på nu dom sista dagarna, beta av en sak i taget. Skola, tentaplugg, utbildning, tävlingsfoto you name it! Så får vi se hur jag känner på lördagkväll om det blir någon tävling på söndag.


Jag och min "lilla" grabb för nästan en vecka sedan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0