Glad över strykningen

Lär säga att jag är himlans glad över att jag strök mig i god tid. Det är nämligen pissväder idag också. Lite uppehåll på förmiddagen men nu har det regnat konstant i flera timmar igen. Det är inte kul! Jag har istället suttit och tentapluggat men känner en sådan enorm omotivation till detta nu. Kan inte skolan bara vara slut? Den tar livet av mig just nu. Så extremt skoltrött att jag nästan skiter i hur det går på tentorna. Helst av allt så vill jag bara fotografera just nu. Ingenting annat. Hade en liten tanke på att ta ett brejk från pluggandet idag vid klockan 14 och åka en snabbis till hofors för att titta på lite terräng/fälttävlan + få fota lite. Bara som en paus då Hofors endast ligger 10 minuter bort. Summan av kardemumman blev att de inte blev nåt hofors.. För detta eviga pissande ute.. Regn regn regn.. Kan det bli mer tragiskt?? Tenta + regn.. = vardag.. Hur som, min häst har iaf fått täcke på sig idag så han fryser inte ihjäl idag iaf! ;)
 
 
Var även meningen att jag evt skulle rycka in tillsammans med Jelena och jobba på Ps of Swedens lagerrensning/invidning idag nere i Nyköping. Så himla roligt det hade varit men med tanke på vad jag har framför mig nästa vecka så kändes det som en dum ide. Löste sig tillslut iaf och Karin & gänget lyckades få två andra tjejer som hjälpte till och jobbade. :) Så här sitter man lite sur och purken över att man inte är där. För det hade varit så sjukt mycket roligare än att sitta här hemma. Usch och fy!

Får som sagt iställlet tagga till Falsterbo tsm med Jelena för där kommer det bli awsume! Och det går som sagt fler tåg som Karin sa till mig igår och det är ju sant! :) Hade möjligheten funnits så hade jag nog gärna jobbat med PS på heltid. Skitit i skola å allt vad sådant innebär och flyttat ner mot sthlm. Hur najs hade inte det varit liksom??  Känns verkligen som att man bor för långt norrut när man ändå "inte har någonting här" som knyter en fast. Och både Fredrik och jag är ju flyttbara så att säga. Så vi får se vad som händer när ja pluggat klart om ca ett år! Då kanske vi flyt fältet för gott!
 
Bjuder på några till bilder:

För övrigt vet jag att mina händer är höga på bilden ovan, men jag har lite för ovana att när Brian blir väldigt tung lyfta lite på handen för att sedan lätta och sänka den igen.
 
 
 
Vackra vackra häst.. Vad vore jag utan dig? När jag kollar på bilderna så kan jag inte förstå hur jag kan vara utan motivation till att rida just nu. För jisses vilken jävla häst jag har <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0