Strömsholm Söndag

Idag har jag haft en fartfylld dag på strömsholm igen. Och blåsig! Fy sjutton vad det blåste. Helt sjukt! Hela dagen har jag spenderat vid tävlingsbanorna och fotograferat och det tillsammans med Rebecca Tengström (hennes hemsida hittar du HÄR). Det är iaf en grym hästfotograf vars bilder jag beundrat länge nu och de senaste månaderna har jag hållit kontakten. En grym inspirationskälla. Ni måste kolla in hennes bilder!

Kan säga att min vistelse på Strömsholm idag var väldigt lyckad. Har så sjukt mycket vackra bilder med mig hem. Och till 99% består dessa av dressyrbilder. Tog några snabba inne på hoppbanan också även om de knappt blev något alls. Dressyren är mer för mig kan ja säga! Otroligt vackra hästar och duktiga ryttare.
Har även idag pratat lite med Roland Thunholm för första gången. Riktigt rolig man det. Hoppas jag stöter på honom igen på lite diverse tävlingar framöver!


Tänkte inleda mina Strömsholms-bildbombningar som jag kommer ha framöver med denna bilden nedan. Denna togs under dagens fotografering. Riiktigt nöjd med den! Vad tycker ni om den? - Och vill ni se mer? :)

 
 

Kommentarer
Postat av: Maria Holmquist

Fotograferade du något i st Georg? På mig och min häst Dianthus? :)

2015-06-08 @ 08:23:04
Postat av: Maria Holmquist

Fotograferade du något i st Georg? På mig och min häst Dianthus? :)

Svar: Hejsan!Precis när du red tog jag en paus och satt borta på en bänk vid framridningen. Fick någon bild på dig på framridningen men just då så var jag mest koncentrerad på Jeanna och försökte ta lite närbilder då jag hade som fokus på att få något som kunde passa som omslagsbild.. När jag satt vid framridningen så höll du på att jobba din häst lång och låg och därav så blev det inte så mycket bilder tyvärr :/ Hade jag vetat att intresse fanns så hade jag varit på hugget mer självklart! Mvh Linda
Linda Andersson

2015-06-08 @ 08:23:14
Postat av: Jennifer

Älskar den! :D Du är så himla duktig, vill se massor mer såklart!

2015-06-08 @ 10:03:36
URL: http://www.jenniferdressage.se/
Postat av: Fotograf Rebecca Tengström

Åh tack detsamma för trevligt sällskap :D

2015-06-10 @ 11:30:27
URL: http://www.rebeccatengstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0