Nu har jag dött..

Rekommenderar att du läser denna vackra berättelse som får dig att tänka.

Framförallt om du tillhör min familj på ett eller annat vis eller platsar inom kategorin nära vänner.
Det är viktigt, mycket viktigt..! Läs hela texten! Det tar 2 minuter max.

Nu har jag dött.

Vad händer? Jag förstår inte, jag kände bara en skarp smärta i huvudet, yrsel, och nu är jag så förvirrad. Vad händer? Varför min man springer och gråter….?

De säger att jag dog ... men nej, jag är här, men de ser inte mig och jag kan inte krama dem. Åh jag ser, de flyttar någon i en likbil, det är jag själv, vad konstig.

Jag ser min familj med stor smärta, alla gråter, men jag bara ser, jag känner ingen smärta eller sorg, det är som att vara åskådare. Dagar passerar, min familj är hemma igen utan mig, jag lämnar ett stort tomrum.

Och någon har redan tagit mitt jobb, allt blir som förut, springa, ta emot samtal, göra presentationer, skicka dokument, fixa blanketter, kort sagt är som om jag har aldrig hade varit där, några av mina arbetskamrater minns mig ibland och beklagar att jag inte längre finns.

Men i min familj, vakuumet kvarstår, min man gråter, är förvirrad, vet inte hur man gör utan mig, min lilla pojke frågar: - Var är mamma? och min man säger att i himlen, min äldsta dotter smärtsamt har förstått vad döden är, hon kan inte sluta gråta, hon vill inte gå till skolan, kan inte koncentrera sig, vill inte äta. Min hund väntar vid dörren, ingen kan flytta honom därifrån, äter, dricker vatten och återvänder till sin plats.

Tiden går, min son fyller fyra år gammal och jag är inte där, han klamrar sig fast vid sin far, han har blivit blyg och tillbakadragen, det finns ingen modersfigur för honom, mamma finns inte längre...

Min 11-åriga dotter knappt pratar längre, ibland hennes pappa hittar henne gråtande, hon har sänkt sina betyg i skolan och visar inget intresse för någonting.

Min älskade man, med all börda på hans axlar; ansvaret för två små barn, han måste le för att ge barnen styrka.

Det har gått sju år och allt är som vanligt, tomhet hemma, sorg, på företag där jag arbetade ingen kommer ihåg mig och ingenting har förändrats …….

Vet du vad rättsläkaren sa? Jag dog av stress, i min hjärna en åder brast p.g.a. blodtrycket blev för högt när de ringde från mitt arbete och berättade att av de 10 lastbilar som jag beställde kom bara 7. Och allt tog slut bara ...

Nu inser jag att jag var alltid utbytbar för företaget där jag arbetade för, men för min familj var jag unik och oersättlig.

SNÄLLA!!!! ÄGNA DIG TILL DET SOM VERKLIGEN BETYDER NÅGOT FÖR DIG, ALLA VI BEHÖVER ETT ARBETE FÖR ATT TÄCKA VÅRA GRUNDLÄGGANDE BEHOV, MEN INTE FÖR ATT BLI SLAV FÖR FÖRETAGET, ÄGNA DIG ÅT DINA NÄRA OCH KÄRA ... KRAMA DINA BARN, KYSS DIN MAN/FRU, RING EN VÄN, DET ÄR DESSA MÄNNISKOR SOM KOMMER ATT BEHÖVA DIG OCH SAKNA DIG NÄR DU INTE LÄNGRE FINNS ... och visa dem din KÄRLEK och inte med pengar utan med omtanke och kärlek.

 

Denna text är hämtad från Facebook. Författare - okänd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0