Hur svårt?

Ikväll får ni ursäkta mig. För här kommer ett litet irriterad inlägg:

Men hur svårt ska det vara att betala sina räkningar i tid?
 
Det är rätt irriterande för oss egna företagare när vi först har levererat "produkten" och med denna har kunden fått en faktura. Sedan så är det lite olika. Somliga kunder betalar direkt, andra betalar inom de närmsta dagarna. Och sedan de kunder som betalar efter sista betalningsdag efter att jag så snällt har påminnt via mejl för att dessa ska slippa en påminnelseavgift på en ny faktura. Jag har nu påminnt flera kunder och jag blir väldigt fundersam. Är det vanligt att det slarvas och glöms såhär ofta med fakturor? Tror mig nästan ha en 4:edel upp till en 3:edel som "glömmer" sin faktura.

Kan tyvärr meddela from idag så kommer jag inte vara snäll och skicka påminnelse i PM utan någon dag efter så kommer en faktura med en pålags påminnelseavgift komma.

Så med detta vill jag vädja. Betala era fakturor i tid och vet ni med er att ni inte helt säkert kommer att komma ihåg fakturan efter 2 veckor, betala den direkt istället. Annars så kommer jag nog tyvärr att vänta med mina bildleveranser och hålla den inne tills dess att fakturan är betald. Det bästa är ju om allting flyter på. Men det fungerar inte om var 3.e till var 4.e person måste påminnas och tjatas på.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är tyvärr så att folk i allmänhet är väldigt dåliga på att betala i tid... Förskottsbetalning gynnar den egna företagaren

2015-06-04 @ 00:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0