Fredag!!

Äntligen fredag och för en gångs skull har jag tagit det riktigt lugnt och chill på förmiddagen. Så skönt att inte känna ständig ångest över alla måsten. Att äntligen kunna få landa åtminstone lite. Det gör grymt gott kan jag säga. Så nu har jag gjort klart lite med fotoutrustningen, dvs gjort rent linser, formaterat minneskort, laddat kamerabatterier and so on.
 
Därefter blev det stallet och en tur ut i det gröna med Brian. Det var uppskattat. Skippade halsförlängaren idag och körde bara på vanlig förbygel och martingal. Lite vågat att rida ut så på denna hästen men han skötte sig riktigt bra till största delen iaf av ridturen. Lite loj och nöjd efter träningen igårkväll.

Dock har han börjat med något nytt nu. Och det är att reagera på döda ting blixtsnabbt för att kasta sig baklänges. Det hela går så fruktansvärt fort numera att jag faktiskt inte hinner med för fem öre och jag landar liksom på Brians hals. Det är verkligen ett under att jag suttit kvar alla gånger hittills!
Blev iaf en galopptur i skogen för att sedan jogga lite. Skönt! Nu blir det dusch och vänta in sambon för att sedan bege sig iväg på studentbal!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0