1/2 klart!

Idag är första tentan av två skriven. Känns förjävla skönt lär jag ju säga. Usch vilken ångest dessa tentaveckor inbringar. Men oj så skönt när dom väl är gjorda och befrielsen man känner går inte riktigt att sätta ord på!
När jag kom hem efter tentorna idag så tog jag en välbehövs tupplur. Är så sjukt skoltrött och det är så himla skönt att kura in sig under en filt (filten jag vann som hederspris när Brian och jag kom 2.a i Hofors för några veckor sedan kan tilläggas ;))

Därefter tog jag mig äntligen till stallet för en välbehövlig ridtur. Jag har knappt suttit i sadeln dom senaste veckorna förutom på träning och kanske 1 pass utöver det/vecka. Inte helt likt mig men det har varit så mycket nu att motivationen för ridningen helt försvunnit. Istället har jag linat honom inspänd och jobbat övergångar 30min/dag eller så har han fått vila. Viktigast är att han håller igång för att inte tappa om jag nu i sommar vill fortsätta tävla eller hur jag vill göra. Vi är ju anmälda till Stork den 23 Juni om jag inte minns helt galet. Känslor för det just nu? Nja jag vet inte riktigt. Känner inte helt för att åka och tävla och göra kasst ifrån oss och hamna sist. Väntar några dagar innan jag väljer att stryka mig. Träning på torsdag och ska även försöka ta mig till ridhuset imorgon för att jobba lite lösgörande med honom.

Har även en del funderingar på att kanske lämna iväg honom i höst en sväng om ekonomin tillåter. För lite utbildning och få lite hjälp på traven samtidigt som jag får en välbehövlig paus själv. För det skulle vara skönt att ta en månad ledigt eller två för han retar verkligen gallfeber på mig ibland den stora gossen :)
Och samtidigt så älskar jag honom mer än någonting annat. Min vackra fina röda häst. Vet inte hur jag hade orkat med allt som varit utan dig.
 
 
Imorgon blir det ridning, tentaplugg och massage som avslut på kvällen - en timme som är inbokad i Sandviken. Välbehövlig avslappning. Sedan tenta nr 2 på torsdag.. Och vet ni vad? Sen har jag sommarlov!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0