Schema inför Friends arena

Som jag skrev innan så ska jag ner och jobba i PS monter under Sweden international horseshow. Idag har jag fått schemat och istället för att jobba alla dagar ska jag nu jobba lördag + söndag heldaga mellan 9.00-21.30. Sova kommer jag göra hos Karin som är PS VD. :) Ska bli oerhört spännande! Från början var det ju tänkt att jag skulle åka dit redan på onsdag för att hjälpa till att bygga monter mm men nu blev det alltså nerkortat eftersom vi är tillräckligt med folk :) Lika bra för mig för då hinner jag med projekthandledningen på torsdag :)

Ridmässigt idag så stod ju först och främst Brian igår. Så för att gardera mig så lät jag honom springa massa varv i lina på volten ett tag innan det var dags att hoppa upp. Detta för att vi ska slippa tjafsa så mycket och lägga energi på fel saker som annars kan bli.

Han var ju som han var även idag. Lite skvättig. Hispig och spänd. Försökte jogga honom med lite övergångar mellan skritt och trav och till sist galopp. Hur som så verkar de nya akvallo bettringarna funka fint på Brian och hans känsliga mungipor så jag är mer än happy! :)

Brian i hackamore sport revoution, från en fotografering i höstas
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0