First day at work

Ja, idag gjorde jag min första arbetsdag på Ovako i hofors. Lär ju säga att det är en aningens annorlunda jämförelse med mitt jobb som personlig assistent! Crap liksom! :-)
Lortigt och skitigt och ja.. Jag som är van att allt går i ett kör från att man kliver innanför dörren på jobbet tills att man går hem, och nu idag så vart det jobbet självklart tungt på ett annat vis men det var sjutton ingen stress utan man arbetade i lugn takt och det känns verkligen som att man varit så himla oproduktiv när man är van vid hektiska dagar..

Nu är jag halvdöd och nyduschad, blev bjuden på mat och mjukglass på Ikea av sambon... Och snart är det dags att svira om till ridkläder och ge sig ut på en tur med den rödhåriga.

I stort sett så har jag insett att den kommane veckan kommer att vara rätt så intensiv. Jobb 7-15.30 mån-fre. Imorgon kommer troligtvis PS of Sweden produkterna som ska plockas iordning. Sista checken med aktuella modeller och dags att börja boka in dagar för fotografering. Dock är många modell/hästägare i Falsterbo denna vecka så det kommer nog antagligen bara bli en fotografering denhär veckan.

Utöver det så ska en hundfotografering bokas in, och den blir troligtvis på onsdagkväll efter jobbet. På fredag ska jag dra till Årsunda direkt efter jobbet och hjälpa till med hö då det även är hö som jag ska ha. Hoppas jag hinner dit så tidigt som möjligt. Hoppas på en kort dag på jobbet! På lördag så har jag en tävlingsfotografering för Equipe på Hofors ridsällskap. Lokal hopptävling för ridhäst. Det återstår bara att se hur pigg och kry jag är efter en tung arbetsvecka med andra inbokade aktiviteter och höskörd om hur jag orkar på lördag. Från att ha för mkt fritid till att ha för lite, svängningen gick väldigt snabbt lär jag säga!
 
Lär ju säga at jag diggar stålhättar-arbetsskorna som jag provade ut iaf. Enda modellen som var i dam och enda modellen som jag kunde ha för sedan blev dom för konstiga och breda i fötterna.. PUMA såklart! YeY!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0