Chaufför + fotograf

Ja, så har fallet varit idag. Har varit chaufför åt Patricia och Spaniz och även fotograferat lite på några av ekipagen i Msv A1. Bilen jag fick köra var BMW's nya X5. 40 mil hade den gått. Fetaste fälgarna å allt nödvändigt och annat onödvändigt lulllull, men lär ju säga att bilen är både snygg och extremt bra att dra med. Jodå, ja skulle nog kunna byta bort gammelvolvon mot en sådan ja!

Själv befann jag mig vid tävlingsbanan hela tiden näst intill. Fotograferade så många ekipage jag hann med och bilderna från Msv A1 ligger nu ute på equipe för de som är intresserade. Men tänkte även bjuda på några bilder här också. Kom ihåg att det inte är okej att använda bilderna utan att ha köpt dom (inte okej att kopiera dom från min blogg). All otillåten användning kommer att faktureras och det blir betydligt dyrare än om du skulle ha köpt bilderna från början. Så tack för att ni respekterar detta :)


Lär säga att jag är riiiktigt nöjd över vad kameran ådstakom idag och då fotograferade jag med gamla objektivet: Sigma 70-300. Mäkta imponerad! Dock så kunde jag också konstatera att mitt minneskort inte räcker till för domhär bilderna och behövs även ett nytt batteri... Jag som sa att jag inte skulle ha några fler grejor åså blir det så ändå! :o

Nu ska jag ladda batterierna på mig själv i några timmar för imorgonbitti klockan 7 kör vi mot Falun igen för rond två, Jag, Patricia, Anky och Per! Bästa teamet!
 

Kommentarer
Postat av: Patricia

Än en gång, Tack för allt i helgen vännen! :)

Svar: tack själv <3
Linda Andersson

2014-07-27 @ 12:45:50
URL: http://Www.rallybabe.blogg.se
Postat av: Patricia

Och btw, glöm inte att du är superduktig med kameran!

Svar: <3
Linda Andersson

2014-07-27 @ 12:47:42
Postat av: Rebecca Tengström - Fotoblogg

Och externa hårddiskar ;) Fina bilder!

Svar: Jo, de är väl dags att investera i sånna (för tillfället har jag lagt beslag på sambons dator som både är snabbare å har större minne). Men han lär väl börja bli lack på mig när han märker att alla hans hårddiskar börjar bli fulla i hästbilder ;)
Linda Andersson

2014-07-28 @ 11:40:58
URL: http://rebeccatengstrom.blogg.se/
Postat av: Therese K

Jättefina bilder

Svar: tack <3 :)
Linda Andersson

2014-07-28 @ 20:12:20
URL: http://theresekarlssson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0