Virrigt värre!

Ja, nu har man vimsat till det riktigt ordentligt. Jag har ju som sagt varit helt hundra procent inställd på att: på lördag - då är det tävling. Men tji fick jag... De är ju för sjutton på söndag. Nå miss i planeringen där. Tur bara ja kom på det nu och inte när ja håller på å knoppar brian på fredagkväll/lördagsmorgon ;) Det är inte lätt när det är svårt tydligen. Lagom ångest man hade idag på jobbet när det var tävling på stork och jag inte kunde detla.. :(

Fick dessutom in en sjukanmälning igårkväll så det hela slutade med att det blev ett 30,5 timmars pass för min del istället för 24. Nåväl, lite extra klirr i kassan tackar man ju inte nej till och när man ändå var på jobbet och ändå inte skulle starta.. Ja, då funkade det ju.

Trött och matt kom man hem, svirade om till ridkläder och jagade iväg ner till ridhuset med Brian. Eftersom vädret var så milt så gav jag volvon en chans att agera dragbil. Funkade fin-fint. Förutom att den hade lite problems att dra fram släpet på gårdsplanen. Bara slirade och spann..
Senare i veckan blir ja utan bil å volvon flyttar till Furuvik. Usch, problembil. Riktigt ruckel man köpte. Aldrig mer volvo. När ja pluggat klart blir det till att köpa en ordentlig stor bil :)

Ridmässigt så gick det riktigt bra. Var lite pessimist i tanken när vi åkte eftersom jag var trött och hade ont i kroppen. (för övrigt är jag inne på dag 4 med smärtor i bröstet nu).. Men ridningen gick över förväntan. Vi satte ribban på en låg nivå och hade även trevligt sällskap där nere. Sånt gör en alltid gott och man får lite inspiration och motivation. Även lite miljöträning blev det då dom for runt som tornados bland en massa hinder.. Brian skötte sig riktigt fint faktiskt.

NU är vi extra laddade inför SÖNDAG (ja söndag ;))..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0