Velande

Just nu så velar jag en aningens.. Och vad är det då jag velar om?
Jo, nämligen en tävling i slutet av mars. Gävle fältrittklubb och Falu ridklubb har tävling på samma söndag. En lokal dressyrtävling med samma klasser, Lc1, Lb1 och La1. Nu har jag en sjuukt beslutsångest över vart jag ska starta någonstans.

Första tanken är ju såklart Falun. Där är det bättre med framridning mm och en trevligare anläggning. Men samtidigt så har vi ju Fältis en aningens närmare vilket också är rätt skönt. Närmare att åka dit, närmare att åka hem. Funderingarna går över hur jag ska göra. Har tänkt att starta både Lc1 och Lb1 för att ha en framridningsklass. Nu såhär i början så känns det nästan som att vi behöver "en andra chans" med tanke på starten i Högbo. Brian behöver få komma tillrätta. I högbo slappnade han inte av förens det var dags att "skritta av" vilket känns lite surt. Vi hade verkligen behövt en till klass då men eftersom det bara var en klass för oss då så hade vi inte så mycket till val.

Så frågan är: Falun eller Fältis?
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Falun !!!:)

2014-02-13 @ 14:22:56
Postat av: Ida

Svårt val faktiskt. Bättre med en större framridning och trevligare anläggning överlag, men samtidigt så är det skönare att åka kortare :D

2014-02-15 @ 18:24:27
URL: http://www.luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0