Träning :)

Idag gjorde vi comeback på träningsfronten för Patricia. Var ett tag sedan sist. Har man legat på latsidan måntro?
Iaf så jobbade vi vidare på att ha Brian på yttertygeln. Vilket inte Brian gillade, iallafall framförallt inte i vänster varv. Så det blev stötigt, Brian skrek: NEj, över min döda kropp och vi utövade diverse nya gångarter med huvudet i vädret. Och när det blev rikigt tvärstopp för herrn då blev det stopp och upp på bakbenen.

I det stora hela så kändes det rätt kasst. Men antagligen och som jag fattade på Patricia så berör vi nya delar nu och Brian sätter emot för att han tycker att det är jobbigt. Men däremot så kändes galoppen verkligen helt amazing med ett helt underbart gung och det känns som att man har honom betydligt mycket bättre på yttertygeln och så himla mycket enklare att samla. Så det har ju hänt så himla mycket grejor med Brian. Jag menar, för ett år sedan var galoppen mer eller mindre dragkamp och nu är han hur enkel som helst att samla till en bra galopp (dock fortfarande svårt för att samla ihop honom efter en längning för då vill han gärna bryta av istället för att komma ihop sig).. Iaf för mig :)

Nåväl, fast inte passet kändes bra så kämpade vi på hela tiden. Ska försöka träna och jobba vidare med traven framförallt och fortsätta med verktygen vi använde idag. Yttertygel yttertygel.. Ja!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0