Tävlingar framöver

Nästa tävling som Brian är anmäld till är på Gävle ponnyklubb och då är det tänkt att Patricia ska starta en Lb1 på honom. Vi hade ju egentligen planerat in en LA1 eftersom det stod från början att dom skulle ha det. Men när anmälan öppnades så hade det tagits bort och dom har numera bara Lc+Lb.. Lite besviken faktiskt. Men men, Brian behöver få rutin och komma till ro så då kör vi ändå.

Sedan angående Falun vs Gävle Fältrittklubb så har jag nu strykt mig från Falun.. Varför? Jo, för det första är tanken att det ska göras två starter. I falun hade de 40 stycken i varje klass vilket gör att det blir en evig väntan om man ska starta två klasser + att det är längre att åka. Sedan så skiljde sig anmälningsavgiften också med strax över 100:-, så nu har vi alltså dragit tillbaka anmälan ifrån Falun och kör på Fältis som känns både smidigare och närmre. Och man vet ju inte heller hur vädret ser ut i Mars. Det kan lika gärna vara snöstorm och då har jag ingen lust att åka hela vägen till Falun :)

Så nu är vi anmälda till Fältis, Lb + La. Jag vet inte riktigt hur vi har tänkt ännu men kände att det var bäst att gardera sig. Det går alltid att återta anmälan men det är desto svårare åt andra hållet om tävlingen blir full och man inte har möjlighet att anmäla till en till klass.
Sedan så är det inte skrivet i sten vem som kommer vara piloten då heller direkt :) Om målet är Msv C i vår (enl Birgitta) så kanske en La skulle kännas bra, bara för att "känna efter". Beroende på hur andrepiloten känner :)
Så om det blir förstepilot, andrepilot eller båda delarna återstår att se. Vet inte än vad som är bäst men det får man grunna och diskutera lite längre fram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0