Säger bara EN sak ;D

Eller ja, en bild säger mer än tusen ord---->

Ja, precis! Har äntligen fått betyg på mitt projekt i Kartografin och jag fick ett C och är därmed supernöjd! Och det som gjorde mig ändå nöjdare är att jag fick C som slutbetyg för hela kursen! Hur bra är inte det liksom?! :-)
Och något som gjorde mig ändå nöjdare ändå var när jag såg det totala klassresultatet. För det visade att det bara var 2 stycke i hela klassen som gjorde projektet bättre än mig!!! :-D Och att det var 3 andra som gjorde det lika bra. Alltså, det är ju rätt så himla bra om man jämför att det är en klass på 40 pers och jag hamnar alltså i topp3 (eller ja, 6 iaf eftersom vi var 4st med samma resultat).. :-)
Och med detta säger jag såklart inte att någon annan var dålig. Men med tanke på oddsen å sådär så är jag sjukt nöjd med min insats. För detta har verkligen inte varit någon lätt kurs!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: zuzanna

Sv; Det är Ludde! Roligt att dom var så lika :)

Svar: ja alltså inte helt men påminner lite. Väldigt mkt liknande bläs och snälla uttryck i ögonen.. :) Om du kikar på min blogg och klickar in på fliken: gamla hästar och sedan på hästen Victory så har du min gamla pärla där (som tyvärr avlivades i somras :()
Linda Andersson

2014-02-22 @ 10:15:10
URL: http://valack.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0