Ny dag, nya tag och möjligheter

Känns ju aningens trist att sitta och surra iväg in till skolan endast för en föreläsning på två timmar. Är det kanske så att man blivit lite för bekväm utav att ha så lugnt med schemalagda timmar och att man blivit van och bortskämd med att vara hemma? Kanske är så fallet :P

Ska försöka hinna hem efter lunch, byta om och surra iväg till stallet och hinna iväg till ridhuset innan lektionerna börjar. Det känns som att jag behöver få en lite bättre feeling än den jag fick igår. Det SKA helt enkelt fungera.. Så nu ska jag ta mig i kragen och rida ett pass för Patricia på söndag. Har blivit lite dåligt med det på slutet och för att jag själv ska kunna utvecklas i min ridning så behövs det ju. Även om det inte blir varje vecka så behöver man få tillbaka den bra feelingen och få lite verktyg att jobba med och fräsha upp minnet: hur var det nu allting skulle kännas? Det är ju lättare att få en anknytning mellan utseende och känsla om någon berättar när vi verkligen är "där". Och när det är "bra". Mycket möjligt kan det ju vara att jag tycker det känns skit men egentligen så ser det inte så pjåkigt ut.. Höga krav man sätter på sig själv nuförtiden alltså! Det är nog säkerligen det som blir problemet.
BTW! -> Angående filmerna från Birgittaträningen dag 2 som jag ska redigera ihop. Önskas en kortare film med musik som bakgrund och dölja ljudet från själva träningen eller vill ni ha en film där hennes kommentarer och anvisningar hörs? (isåfall så blir filmen troligtvis längre eftersom man gärna vill ha helheten lite mer).
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Höra kommentarena

2014-02-19 @ 12:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0