Lite shopping :)

Idag har det varit lite hit och lite dit. På vägen hem från Church street ikväll så stannade vi till vid valbo köpcentrum för att inhandla ett par nya tyglar. Stod där och kände och klämde länge och väl och diskuterade lite med en som jobbar där om vad som ev kan vara bäst. Det jag valde mellan var en tygel där insidan är i gummi och utsidan i läder, lädertyglar med stoppar och lädertyglar utan stoppar. Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att prova lädertyglarna utan stroppar, släta lädertyglar alltså. Ett par tyglar som med ett par bra handskar (vilket jag har, roeckl grip) inte behöver vara så "hala". Och jag höll med personalen där om att det nog är enklare att vara flexibel i handen med ett par släta så man inte "fastnar" i stopparna. Så nu får vi se om det blir ris eller ros. Kör med dom så länge så blir jag väl att köpa nå "bättre" sen.

När man ändå var där så blev jag ju att kika lite till och hittade då en nyhet som de fått in. Nämligen lackboots med ludd som dessutom fanns i storlek XL (deras L är typ väldigt på gränsen för små för Brian).. Så det blev ett par sådana med hem också som ska få passa bra på träningar :)

Nu ska Fredrik och jag allahjärtansdag-mysa lite resten av kvällen. Eller ja, först upp å kolla till hästarna en snabbis. Sen blir det mys för hela slanten <3 Glad allahjärtans dag allihopa!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0