Liiite nostalgi :-)

Alltså, stundvis blir jag att fastna och glo igenom en massa gamla tävlingsfilmer och jag blir alldeles varm i kroppen. Som tex denna från Gävle fältrittklubb i slutet av 2012.

Där hade vi faktiskt ett riktigt bra flyt. Blir att sakna hoppningen lite emellanåt. Den var så himla mycket lättare eftersom det inte gjorde någonting om Brian var laddad och spänd. Det hade iaf inte lika stor nackdel som när han är taggad och spänd i dressyren. Jag är lite sugen faktiskt på att börja hoppa lite smått igen. Ska hålla lite koll på när det säljs någon hoppträning för Cia så ska jag köpa in mig på en sådan ibland :) Ev så kanske vi ska lyckas göra någon start i hoppning iår också. Men då bara 90-1m (max) bara för skojs skull. Kanske ev när det är i Österfärnebo i Maj eller något. Det visar sig :) Bangar väl säkert när det kommer till kritan. I hoppningen så har vi inte så stor chans gentemot motståndet. Men men, för skojs skull som sagt :)
 

Kommentarer
Postat av: Therese K

Varför slutade ni hoppa?:)

Svar: För att han förra våren betedde sig så jävla bedrövligt på en tävling som jag hade sett fram emot så sjukt mkt och jag var mer taggad än någonsin... Han som alltid varit så jävla snäll på tävlingsplatser så min hästrädda sambo tom hade kunnat stått med honom när ja gick banan. Ja hade denna gång en hästvan ny tjej med mig som hjälp och under den tiden ja gick banan (ca 10min) hade han hunnit freaka ur, stått rätt upp på bakbenen, slitit sig.. Rejsat runt hela tävlingsområdet i djup lervällning, gått omkull och hasat efter sidan utför en liten backe... Så han såg förjävlig ut när ja kom ut 10 minuter efter att ja lämnat honom.. Å var som en dö ko att rida.. Bjöd ingenting så slutade med att jag avbröt för de var ingen ide, strök mig från klass nr 2 och åkte hem.. Och till råga på det så trampade han sig i släpet på vägen hem pga att han inte stod still så... LEss var bara förnamnet.. så då sket ja i hoppningen framöver eftersom den bedrövliga hästen inte kan sköta sig :/
Linda Andersson

2014-02-25 @ 13:02:26
URL: http://theresekarlssson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0