Dagens ridpass...

Dagens ridpass resulterade i en tjurig häst och en tjurig ryttare... Så himla svårt att få Brian "inom" ramen och få honom att trava in under sig, behålla formen utan att jag släpper ut honom och samtidigt få ett driv framåt..

Hade de nya tyglarna i läder med stoppar.. Nöp mig på dom för stopparna liksom skar in i mina händer och har nu blåsor i dom och det gjorde ont att öppna överluckan på släpet sen när vi skulle åka hem.. <3.. Känns rätt hopplöst just nu.. Känns som att jag inte kan rida min egen häst.. Kasst och värdelöst... Sätter kraven högre men just nu går det inte. För att inte Brian ska springa och doppa så hemskt med huvudet utan få en stadig form så måste jag orka rida ihop honom ordentligt men det är verkligen inte det lättaste... Sån gång som jag verkligen ifrågasätter mig själv om jag inte borde ha en mindre häst som inte är fullt lika komplicerad i både hantering och ridning. Och sedan innerst inne så vet jag att jag aldrig i hela livet skulle ge upp nu.. Tyvärr för envis för det.. Jag vill inte stå kvar och trampa på samma ställe, jag vill vidare, jag vill vidare tillsammans..  Men just nu så känns det mer som att tvinga sig själv än att känna att jag vill .. 

 

Kommentarer
Postat av: Ida

Det kommer! Sätt inte sådan press på dig. Sen tycker jag att du ska träna för birgitta (eller någon annan). Du lär dig massor av att kolla på, men du lär dig SÅ mycket mer av att rida själv! ♥

Svar: jo jag vet men ja känner mig så frustrerad när det bara inte går och Brian sätter emot. Birgitta känner jag att det ger mer om Patricia rider för så får jag rida för Patricia som jag har brukat. Nu var det ett tag sedan sist men ska ge mig själv en spark i baken så vi kommer igång igen. :)
Linda Andersson

2014-02-19 @ 07:27:50
URL: http://www.luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0