Dagens ridning :-)

Idag åkte Brian och jag ner till ridhuset efter att stallet var klart. Så himla skönt att ha det klart på morgonen när man väl kan åka till ridhuset och arbeta på i lugn och ro och framförallt innan alla lektioner börjar och ridhuset blir upptaget.

Idag jobbade vi vidare på det vi gjorde igår. Det är så himla svårt att veta när man exakt är "där" eftersom vad jag förstått av Brigitta så kan det tillfället vara när det känns som absolut stötigast där uppe på ryggen. Knasigt! Känns som att våra igångjoggningar blir bättre ju oftare vi gör det och att Brian kanske accepterar det mer och mer för varje dag. Men i början idag tjurade han ur rätt rejält eftersom jag försöker hålla ihop honom på yttertygeln, och då blir Brian tjurig när han inte får sträcka ut den långa halsen och älga på i sin egen form och takt vilket som sagt gör att han stannar och småtrampar istället, rycker lite i rygeln, sidled samt ev protesterar med att trippa upp på bakbenen å småstudsa lite. Det gäller då för mig att inte låta honom komma undan utan försöka lirka och få honom framåt, även om det innebär att jag blir tvungen att rida lätt några steg så att herrn lättare ska komma framåt och hitta takten.

Nåväl, vi filade på iallafall och jag tror att vi iaf gjorde någon nytta iaf även om Brian kändes väldigt tung att hålla uppe i formen på slutet.

Nu har btw tiderna för Birgitta kommit upp till helgen som kommer. Brian ska denna gång bara vara med en utav dagarna och det blev då Söndag så att vi har ytterligare en dag på oss att fila lite. Brian och Patricia har då tid 15.30-16.30, nu på söndag alltså.
 

 

Kommentarer
Postat av: andrea

Såå söt! :)

2014-02-24 @ 15:14:15
URL: http://andreab.blogg.se
Postat av: Ackelina

Fin häst :)

2014-02-24 @ 18:36:12
URL: http://ackelina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0