Dagen "D"

Hästarna utsläppta och stallet klart, grejorna packade jag igår. Nu är det bara att vänta några timmar innan jag ska tillbaka igen för att göra klar brian, backa fram släpet, packa iordning allt i släpet och sedan åka. Eg känner jag nog mig inte så hemskt nervös, annat än att kistan känns jäkligt kass sedan igårkväll (undra om det är alla lakritsremmar ja tröck i mig igår?). Vet inte om ja känner att Brian och jag riktigt är redo för första starten för iår men vi får göra så gott vi kan efter dagens förutsättningar att lyckas eller misslyckas (får hoppas på det förstnämnda). Sätter inte så höga mål för dagen men har jag godkända procent på 60% så är jag mer än nöjd.

Planen för framridningen la jag upp lite snabbt igår. Där ska jag fokusera på att få Brian med i sidorna (våra älskade serpentinbågar) samt volter i bågarna. Därefter ska det fokuseras på övergångar så tror jag ska satsa på att göra mycket övergångar (galopp-trav, galopp-skritt, trav-skritt). Det är mest avsaktningarna som de är svårt att hålla ihop den stora hästen. Ska även försöka kämpa för att inte släppa ut tygeln (vilket jag är rätt duktig på). Utan verkligen försöka hålla ihop det och hålla ihop Brian.

Well, nu kör vi!
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Klart ni är redo för eran första start i år! Ni måste ut och tävla för att få in rutin och sådär ju :D kommer gå kanoners tror jag!

Svar: jo men det känns verkligen inte som det :P De senaste tre veckorna har vi inte kunnat fokusera på något vettigt.. Utan kalabalik i ridhuset varje gång vi åkt dit.. Där han mest bara fjantar för allt.. Andra hästar framförallt å spänner järnet å vi har fått lägga all fokus på att det ska gå framåt :/
Linda Andersson

2014-02-09 @ 09:56:02
URL: http://luvans.blogg.se
Postat av: Ida

Jag tror på er i alla fall :)

Svar: tack för att du tror på oss <3
Linda Andersson

2014-02-09 @ 11:46:23
URL: http://luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0