Om Norrvissjö Golden Boy

 
Norrvissjö Golden Boy
f. 2009
e. Tynyfyd Carwyn u. Friars Gift of Gold
 
isabell, bläs
 
Golden Boy köpte jag i början av året 2011. Jag kan säga att det var ett impulsköp utan att ljuga. Jag la ett ordentligt skambud som säljaren tog till min stora förvåning. Golden Boy eller "Boy" som han oftast kallades var hingst när jag köpte honom. Han var rätt ohanterad och det var en "mardröm" att fånga honom i hagen. Jag fick sitta i timmar och vänta ut honom och när han var som mest nyfiken och kom ända fram så fick jag snabbt "kasta mig över honom". Vipps en dag så hade han fått allt förtroende för mig och allting bara fungerade!

Någon månad efter köpet så kastrerades Boy efter att ha visat honom på en utställning där domaren rådde mig att göra det. Och så fick det bli.
 
Boy valde sina människor och hade svårt att acceptera män vilket gjorde att jag alltid fick åka och ta in Brian och Boy själv varje kväll under den perioden som jag hade dom på ridskolan i ockelbo. Våren 2012 planerade jag att flytta ihop med min Fredrik och kunde då inte ta med Boy eftersom stallhyran låg på 3000:-/häst där Brian skulle stå. Då togs det tunga beslutet att sälja honom. En dag i Maj 2012 så hittade Boy sina nya ägare och han bor numera i Enköping.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0