Tisdagskväll :-)

Ännu en tisdag som spenderades i ridhuset med team spaniz/Brian.
Fickparkerade Brian medan vi nöjt stod som åskådare när Patricia och spaniz dansade runt. Brian tyckte det var chill å gluttade även på ridskoleponnysarna på andra sidan ridhuset. Livskvalité sa Brian!

Brian fick sig en omgång sedan när spaniz var klar. Brian såg från mitt håll väldigt fin ut, om än att piloten hade åsikt om att han var stel i sidorna.

(Får skylla på Brians matte som i söndags körde kondition med honom, detta innebar då galoppträning med lite jogging för att pusta ut mellan varven. Red då inte på böjt spår eller formade honom runt någon skänkel alls. Utan var mest irriterad på honom sedan han skallat mig, haft sönder mina glasögon, vägrat bli fångad i hagen. Så målet var mest kondition och att få honom trött. Och sedan måndagens ridtur så skrittade vi ut lite "enkelt". Lite bakläxa för mig till nästa gång, att flytta, ställa osv å inte fuska med det. :-)

Hur som så tyckte jag Brian såg jättefin ut, Patricia också för den delen. Å spaniz verkade inte alls missnöjd när han fick stå å chilla å bli kliad å klappad på medan Brian fick jobba!

Åkte hem sedan. Hemma i lgh vid 22 tiden. Den satans förkylningen som ligger och gror fick mig att må väldigt dåligt. Tung i kroppen å huvudet, illamående så ja trodde jag skulle dö. Kollade farmen på tv4play, sedan var det god natt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0