Taggad!

Lär ju säga att jag är sjukt motiverad inför tävlingssäsongen 2013! Våren 2013! Kan den inte börja snart? Kollar översiktligt över tävlingsplanering för våren. Jag vill helst börja nu nu nu! Men har ändå bestämt mig för att jag ska satsa på träning nu i januari-februari. Sedan den 23.e februari drar tävlingarna igång då omgång 1 med laget börjar!? Så tidigt! Men vi lär helt enkelt vara redo tills dess då det är planerat att vi ska ingå i div 3 laget i vår. Men planeringen ser ut enligt följande att man vill ju smygstarta å inte kräva för hårt, dvs så kommer det endast att bli en klass å det blir laget den tävlingen för att det delvis inte ska bli så långt mellan starterna i kylan som kan vara... :-)
 
Sedan är ju målen för mig och Brian för detta år att debutera 120. Ska jobba på ordentligt nu och kanske fram emot sommaren kan vi debutera. OM det känns rätt vill säga :-) Men tränar vi på så ska det inte vara några problem! :-)

Hoppas på att Brian även ska få visa framfötterna med Patricia detta år. Får se hur de tar sig nu när det är dags att köra igång med dressyrträningarna 1gång/vecka igen och sedan försöka hålla det :-) det behövs ju! Och det är ju till min stora fördel då Brian blir riden och utbildad av någon som kan :-) Brian är ju lite ringrostig nu när han fått haft de slappt å haft lite semester ifrån hon som har massa åsikter ;)
 
Med dom förutsättningarna vi haft från början så tycker jag att vi kommit oerhört långt själva. Och med hjälp ifrån duktiga tränare så har vi tagit oss snäppet längre. I dressyren så är det ingen som slår Patricia på fingrarna när det gäller Brian. Hon vet exakt vart knapparna sitter och hittar fler och fler hela tiden. Och hoppningen så fortsätter jag träna för Thomas och har nu även börjat hoppa för Lena Sjöström.
Med dessa förutsättningar tror jag att det kommer att bli ett bra år 2013, tränings och tävlingsmässigt.

På bilderna.
Jag och Brian när vi tog våran första individuella placering. 7.e plats i 1m.
Andra bilden är Patricia och Brian i avesta. 3.e placering i Lb2 och en 3.e placering i Lb3
 
Vi har tagit oss såhär långt helt på egen hand ifrån noll kan man säga. Som jag kämpat med denna häst från dag 1. Och en sak kan jag säga.. Jag har inte haft någon "förälder" som stöttat mig i det jag gjort med hästen. Har fått jobba helt på egen hand. Fixat hjälp till tävlingar (tack älskling för att du följer med). Och även fått lära oss att klara oss helt på egen hand, dvs åka och träna helt själva. Och det fixar vi också nu.

Cred till de föräldrar som intresserar sig för sina barns intressen. Kan känna ibland på träningar å tävlingar. Är så många som ändå är vuxna som har sina föräldrar med sig som peppar... Kan säga, sedan jag flyttade hemifrån har jag INTE haft den peppingen. Pappa har inte haft något intresse i hästarna (vilket jag respekterar fullt ut) Och mamma har helt enkelt inte brytt sig ett skit om oss sedan Brian blev min..

Men klarar oss själva. De gör vi nå alldeles fenomenalt bra. Och som sagt, med lite (mkt) hjälp och pepping från Patricia :-) tusen tack! Och även alla vänliga och goda kommentarer om mitt jobb med Brian från folk som vet hur han varit och även från folk som inte vet hur han har varit.. man blir så glad att man spricker av stolthet.. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0