Snörvel...

Vad är mer taggande än en förkylning på ingående?

Har kännt mig tung i huvudet och smått illamående nu i två 3 dagar till och från. Men känner mig kravligare när jag är hemma än när jag är på jobbet? Knepigt :P

Blev en mysfrulle i sängen för mig och Fredrik imorse. Först åkte jag å släppte ut hästar, mockade och hör och häpna. När jag släppte ut Brian så tyckte ja de såg så förjävla skitigt ut vid hans insläpp så jag släpade med mig skottkärran in i hagen och mockade ur en skottkärra med bajs. Gick förvånansvärt lätt lär jag säga :) Men orkade inget mer utan tänkte att en frukost på sängen är lite mysigare än att skotta bajs!
 
Åkte till ica å shoppade lite och sedan hem å stoppade in bröden ja hade köpt från icas "bageri" i ugnen och under tiden gjorde jag iordning en varsin fruktsmoothie till mej och Fredrik med frysta jordgubbar.
Kan nog säga att frukosten blev uppskattad! :-)
 
Nu ska här laddas upp med lite massage, så ska snart åka till Sandviken. Därefter ska jag hämta mina HV polo vinterstövlar som ja lämnade in på lagning hos klackbaren i sandviken. Samt ett benstöd till min sadel :-)
 
Sedan ska jag försöka tagga till lite hoppträning för Thomas Lennholm ikväll. Hoppas på att det inte blir underkylt på de blöta vägbanorna.. Åker dessutom helt själv ikväll då man inte har någon kompanjon med sig som kan hjälpa till. Känns ju alltid bättre om man har någon med sig när man ska ge sig ut i halvtaskigt väglag. Nåväl. Hoppas på att plusgraderna håller i sig och att smhi har FEL!
 
Slänger in en bild på hästsläpet i brist på annat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0