Lördagsnöje! :-)

Mitt lördagsnöje var att åka ner med Brian till storks ridhus. Anläggningen låg rätt öde men trots det hade vi sällskap av ett till ekipage där inne :-)

Dressyrgrejorna på idag! Skickade ett mess till Patricia å frågade vad vi skulle jobba vidare på. (jag har lite dåligt fantasi med å lägga upp saker vi ska fokusera på, utan de blir istället att ja bara åker ner å rider)..

Iaf så jobbade jag på att få Brian avslappnad. Han kändes lugn och foglig men rätt som det var så sprätter han till och hans bakben hamnar under mig. Minsta lilla grej.. Trött ryttare AB...! Men vi filade på iallafall. Körde på att jobba lite på volt och sedan att minska och öka volten. Och lär säga att han kändes jättefin. Och inte stressade han på utan trampade på rätt lugnt och fogligt! :-)

Sedan i galopparbetet så körde vi några varv på volten och sedan långsida-långsida. Rakt spår. Det är jobbiga grejer tycker Brian om man inte bara får gasa i fri hastighet. Dock flängde han inte runt med bakbenen som sist. Utan jag var väldigt nöjd med det. Men antar att det är för att jag inte kräver lika mycket av honom som Patricia som han inte dummar sig lika mkt för mig på just den fronten. Matte sätter inte lika stor press på honom eftersom hon emellanåt har fullt sjå med att hålla sig kvar på den stora gungande ryggen!
Avslutade med lite övergångar, lite nedsittning (som gick förvånansvärt bra! Jag är sjukt stolt över mig själv) och det kändes då som att en dressyrtävling för Brian och mig kanske inte ligger långt bort ifrån? Inte för att vi är några stjärnor tillsammans på dressyrbanan, men ja.. För lite skojs skull och för feelingen! :-) Jobbade även med halvhalter, halter, övergångar mellan alla de olika gångarterna Brian tycks ha emellanåt ;)
Tiden gick förvånansvärt fort! En timme bara svischade förbi! Tiden går fort när man har roligt säger man ju, och ja! Det hade vi sannerligen ikväll! :-)

Med 9 ord: Jag är jävligt nöjd med det vi presterade ikväll!
 
Mitt andra lördagsnöje blev med andra ord att sitta å glo på tävlingar på TDB. Sjukt laddad!!! *tjata*
Ja, detta kommer bli ett oslagbart tränings och tävlingsår! Vi har ett bra team! Jag och Brian ska fila vidare på hoppningen och under våren blir det att lira med div3 laget samt att jag är sjukt sugen på att anmäla mig till svärdsjö den 10/3. Och sedan är det planerat lite att Patricia ska fortsätta fila vidare på Brian, och även starta någon tävling. Och det är nog det bästa av allt! :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0