Hoppträning Österfärnebo

Lär ju säga att jag varit himlans nervös idag då det varnades för isiga vägar då de våta vägbanorna skulle frysa till eftermiddagen/kvällen. Brian och jag gav oss iväg ut ändå! Skulle de bli jävligt är de ju bara att vända och åka hem - men som tur var behövdes inte det :-) Fredrik hade bokat boysnight på bio i gävle så Brian och jag fick åka själv till österfärnebo.

Vägen fram till Årsunda var torr och helt isfri :-) Sedan var det lite tjockare isbeläggningar på vägen och ja kan tänka mig att de skramlade branog i släpet när de var små hål i isen osv.. Men det gick jättebra att köra och Brian stod så snällt så :-)
 
Första riktiga övningen på hoppträningen var en långsida med 3 hinder. Kontroll med 3 korta galoppsprång - gick sådär. Men på slutet fick vi faktiskt kläm på det :-) Hoppade någon oxer och en sned linje på slutet som vi inte fick till riktigt. Det tog några gånger. Antingen så kom vi på 4 galoppsprång (skulle vara 5) å i nästa veva så tog jag i honom för mycket och vi kom på 4,5 och de blev något galet hopp. Sista svängen så lyckades vi och det kändes jättebra! :-) Känns verkligen som att vi är på gång igen efter vilan och vinteruppehållet nu. Har liten fundering på om vi skulle ha startat en gång innan fältis men jag känner samtidigt att det inte är någon vidare tävling att starta på. Vill gärna kunna åka och sedan göra det vi ska och då kunna åka hem. Var så fasligt mycket med starter i högbo att jag känner att det inte riktigt är värt att åka. Det är ju inte kul att stå å vänta superlänge nu när det faktiskt är vinter ute. Ska fundera lite hur vi ska göra.

Nästa helg blir det hoppträning för Thomas igen. Ye! Då blir de lite finlir till första lagomgången! :-)

Nu börjar jag känna mig rätt däckad. För kroppen var de nog ingen höjdare att åka iväg å träna när ja faktiskt mått så dåligt som ja mått idag. (konstigt nog så har man mått toppen så länge man var borta) .. å nu när man är hemma igen slappnar man av å börjar känna sig klen å dålig igen.. Aja, en arbetsdag till denna vecka ska man väl kunna klara utav!? Vila får jag göra lördag-söndag-måndag! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0