Årets första hoppträning! :-)

Brian och jag åkte till årets första hoppträning i Österfärnebo för Thomas. Kan ju säga att sist vi hoppade var i November. Sedan har vi nog inte hoppat regelbundet sedan september. Helt sjukt vad dåligt med blivit med sådant på slutet av 2012. Nåväl, får ta tag i det nu. Det behövs hoppas en massa så vi kommer igång ordentligt! :-)

Österfärnebo RS var jättemysigt med mkt trevliga människor. En riktigt trevlig liten klubb det där :-) Ridhuset var fiffigt gjort dock en aning litet för Brian. Dock var det nog väldigt bra att det fanns väggar där som stoppade Brians och min framfart. Emellanåt trodde jag faktiskt vi skulle gå omkull nästan. Piggelin häst! Minsta lilla viktförädring man gjorde i sadeln så tog Brian det som en galoppfattning. Tokig häst! :-P
 
Efter träningen var jag väl inte sådär jättenöjd. Men ändå nöjd. Vi hade tagit oss igenom årets första hoppträning! Vi måste verkligen komma igång igen. Kändes verkligen attt vi tappat rytm och flyt sedan sist och piloten där ovanpå satt mest å fesred och tyckte Brian var en aning för taggad så blev att man red mkt å la sig i å bromsade. Nåväl.. Ska försöka ragga tag på nå ströplatser i hoppspecial nu i veckan så vi får hoppa lite mer :-) Det behövs! Bjussar på en gammal bild ifrån i somras!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0