Torsdag 15/12-2011

Jahapp då har Brian fått sin sko påslagen. Tusen tack till Erik Stensson! - en riktig räddanda ängel! Brian är evigt tacksam och jag med! Brian har stått på box i två dagar nu. Hela dagen igår, och hela dagen idag. (bortsett ifrån ca 1 timmes träningspass i ridhuset/dag)

Så imorgon får storhjärtat komma ut i hagen igen. Det tror jag nog att han kommer att uppskatta! :-)
Blev lite dressyrande idag också. Blev mycket halvhalter och halter. Han freakade ur 3-4 ggr idag också (ovanligt-not) Och var väldigt på g. Blev mycket trams å köra upp skallen i övergångar (det är ju väldigt jobbigt att trampa under sig mer än vad man behöver tydligen)

Nåväl. Jag har hyffsat nöjd iaf. Dock kunde jag nog inte förvänta mig mer eftersom han stått å samlat energi i boxen sedan igår förmiddag :/ Stackars krake. Men ja, när han är såhär känns det som att jag får honom så himla mycket i handen att det blir jobbigt. Känns som att man inte gör annat än bara drar  honom i munnen. Ingen rolig känsla. Han kan det där med att ligga på. Han har ju dessutom fått sådan bra kondition nu. Orkar bråka å tjafsa mer än innan samt att han är nog väldigt trygg och säker i sig själv å försöker spela ut mig på det ibland, som det känns.

Men vi ska kämpa vidare tillsammans.

Kl 11 på lördag kommer Stefan å ska greja med Brian. Spännande! Hoppas/hoppas inte? .. Well..

Någon som jag saknar är min hopptränare Thomas.. Som det känns nu så kommer det inte bli något mer träningskort på orf nästa år. Samt klubbyte om det fortfarande ska vara på det viset att Thomas inte ska få komma utan att vi ska lära betala 900:- för att hoppa i ridhuset för honom ( i ridhushyra) .. Blir det däremot samma regler för alla. Att alla har samma rättigheter att få hyra ridhuset till samma avtal så kan jag däremot tänka mig att stanna kvar. Men det ska inte gå ut på att ekonomin ska lära avgöra.

Nåja.. Troligtvis så blir jag ändå inte kvar i ockelbo i slutänden. Till sommaren blir jag väl kvar men sedan så är det nog andra överväganden. Och de ser jag fram emot <3

Saknar min lilla ponnyskrutt <3
Till sommaren är han hemma igen :-) lovely!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0