Söndag 11/12-2011

Världens sämsta flickvän orkade inte kliva upp imorse och följa med min snygga Fredrik på innerbandymatch. Nu när jag vaknat till ordentligt ångrar jag mig :( Jag hade viljat följa med och tittat. Är ju värt det att få titta på och iakkta honom när han rör sig och återigen; Han är ju något alldeles extra. Å Blir ännu mer när han har sina tränings/matchkläder.. Mums säger jag. Men nästa gång ska jag följa med och titta! I promise!

Men är ju inte så dåligt att ligga kvar i Fredriks säng heller under hans täcke. Har precis tagit mig en dusch, ätit mina 2 sista lidl kakor till frukost och ska nu börja titta på avsnitt 2 av Angel. (en slags vampyr serie) Riktigt bra. Men den gick på tv förut på så konstiga tider. Ibland flera gånger om dagen. Omöjligt att följa den när man gick i skolan. Så såg man bara nåt avsnitt någon gång då och då. Men nuså ska jag se den :-)
Hittade den serien också på discshop å den ingår just nu i kampanjboxar för julen. Hela boxen med alla 5 säsonger (999:-) Det är en utgående vara och dom hade 2 kvar i lager. Frågan är om det är onödigt att köpa den?

Så när Fredrik kommer hem så har han med sig kinamat ifrån thai vagnen vid sjukhuset i gävle. Mums säger jag! Så på eftermiddagen blir det att åka mot ockelbo. Fredrik och jag ska köra hö ikväll. Låna pappas bil. Så skulle jag även ha försökt rida lite. Brian har stått i två dagar nu (fick bli så när det blev hockey igår) Så blir de lite dressyr ikväll. Snön håller ju tyvärr bara på å blir slask. Så himla tråkigt :( Var ju så underbart att rida ut i mörkret på Brian. Jag liksom älskar det! Även fastän han inte är helt säker så känner jag mig så himla säker på honom. Jag vet hur han reagerar på allt. Han har en lätt förmåga att resa sig på bakbenen. Men ska sanningen fram så känner jag mig aldrig osäker när jag sitter på hans rygg. Hör ihop med honom liksom :-)

Nä, nu ska jag titta på ett avsnitt av angel :-) Innan hjärtat kommer hem igen! Men de är nog iaf en timme kvar så :-)

Hittade lite gamla bilder i arkivet som jag slänger upp :-) Varsågoda!

Avslutar med en bild jag gillar på mina två snyggingar. Sommarnostalgi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0