Ridtur i kolsvart mörker och rejäl blåst ;) 27/12 - 2011

Jo, precis som rubriken säger :P Kanske inte så klyftigt. Jag, Åsa också fick vi sällskap av Anna Söderström. Trevlans! Dock var det kolsvart. Tur ja hade bytt batterier i min pannlampa som ja kom på är jävligt bra. Den lyser riktigt bra. Lyser starkt och en bra bit framför! Gillas! :-)

Hästarna var övertaggade. Och Brian som stått nu i ca en vecka. Han har ju lite så kallad vinter vila just nu. Skönt för både honom och mej att få lite semester ifrån tränandet. Samt att motivationen är lite som bortblåst just nu. Får se om vi kanske har löst problemet nu fram tills sommaren. Så kanske de kan bli kul att åka till stallet igen. Well see.. Brian hoppade jämfota några gånger under ridturen. Tror nog han varit lugnare om vi hade ridit själva. Dock är det ju alltid mycket roligare med sällskap :-)

Så nu när jag kom hem har jag precis varit hem till Kristoffer och hälsat på. Han hade även Sambon Christoffer Skog där ;) Fick lite hjälp av Kristoffer att hämta lite grejor från förrådet. Dock blev min julgran kvar där. FIck inte riktigt plats i bilen med den.. Hmm.. Hämtade lite resterande av mina mattor som jag kom på att jag saknade när jag höll på i skåpen här hemma. Jag får liksom nåt ryck ibland å börjar tok städa å tok plocka å vill ha bort grejor från golvet. Men ja. Nu har jag alla mina fina trasmattor ifrån farmor hemma hos mig. Kom på att dom passar PERFEKT i dom där lådorna man har under sängen som är ifrån ikea. I plast. Klockrent! :-D Annars får ju inte mattorna plats ihoprullade i vanliga skåp. Dom blir liksom för långa.. Men nu är problemet löst. CHECK! ;D

Well. .Snackade lite med Kristoffer. Skönt att se att han verkar må prima :-) Så hade han ju frugan Christoffer där med! :-)

Nåväl.. Nu är lägenheten prydd med mattor på golven å lite mysbelysning.. Nu blir de marängsviss med banan och chokladsås.. Å till frukost imorgon ska vi slå på med Vofflor! Grejt! <3

några månader gammal bild på mig å brian :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0