Julafton 2011

Ja, igår vankades det uppesittarkväll.. Nu imorse öppnade jag och Fredrik våra julklappar i sängen. Fick ett jättefint silverarmband av honom med symbolerna: tro, hopp och kärlek. Sötnos <3

Fick även två jättefina ljusstakar/lyktor som jag tittade på i valbo men inte köpte. Sweetie! :-)

iaf så sämsta julklappen var nog när ja kom till stallet. Stalljourerna är ju uppdelade nu. Jag skulle ensam ha Mockning + lunch fodring. Men det var även två som skulle ha utsläpp (ej morgonfodring) och mockning. Jag skulle alltså komma å mocka med dom när dom mockat lite. Å byta av å typ "lappa över". Mocka lite tsm med dom å sen få slutföra det själv. Men när man kom till stallet så är ponnyboxarna mockade å den stallgången sopad.. Det är alltså 3 stallgångar KVAR som jag skulle sopa. Sedan är det 6 boxar kvar. Dom drygaste i mitt tycke då det är stor häst boxarna. Plus 3 privat boxar ... =9 boxar... PLus göra iordning all mat i krubborna. Väga all eftermiddags mat och lägga in i boxarna.. å detta skulle jag alltså göra själv.. ja, plus att ha in all mat till privathästarna..

Kan lova att det är sista julen på orf. Och ska med nöje byta klubb till nästa tävlingsår.. Tävlingsåret 2012. Känns som att jag lackat ur rätt rejält på den klubben nu och allt därtill som ingår i irritationsmoment.. Oj vad bitter jag låter på självaste julafton. Men var ingen rolig julklapp... Att kännas som att allt är lämnat.. Var faktiskt fler där nere som inte tyckte det var riktigt korrekt å sjyst..

Nåväl.. God jul Linda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0