Änglarnas tid 4/12-2011

RÄttare sagt julkonsert med Magnus Carlsson. Min stora idol när jag gick på högstadiet då han spelade i Barbados! Lika fin sångstämma som alltid. Något äldre, åså har han nog gått upp några kgn.. Men men.. Fredrik hade iaf större chans på honom än vad jag hade eftersom även han är gay liksom Peter Jöback.
Gick på julkonserten med Farmor, Lisa och Fredrik iaf. Mys. Lite besviken över att man inte kände igen alltför många låtar. Samt att det var 2-3 låtar jag VILLE höra ifrån en av Magnus julskivor som inte spelades.. Men men.. Fin konsert iaf :-)


Ja de var några bilder ifrån julkonserten. Ursäkta dålig kvalite.. Men jag har inget ljuskänsligt objektiv :-)

Efteråt blev de ner för lite träning eftersom ja blev nekad att hoppa tidigare idag. TROTS att ridhuset inte var bokat å att jag bara satte upp ett räcke å ett kubhinder efter en långsida.. Helt enligt regelboken... Nåväl..

Fredrik följde med mig o filmade lite. :-) Brian kändes superfin i uppvärmningen. Körde lite 5,5an sen. Tror vi tog den upp till 110. Så längde vi sen och hoppade i galopp. (utan travbom då såklart) .. HOppade upp till 130. Sedan så blev de lite fel så vi avslutade på 1m. (jag å avstånd....) .. Nåväl :-) DUktig häst! Lite för vana med hängade framben.. Men, över kom vi.. Å de kändes super :-) Tills dess att jag klantade det lite.. Men nöjd!

 

Så avslutar Fredrik kvällen med att först bränna risgrynsgröten vi skulle göra -.- .. Morr.. Nåväl, tur de var i början så de var enkelt att börja om. Så nu är det snart dags för gröt! Tomtegröt! fina grejjer de! Första gången ja tillagar sån hemma utan att köpa i korv å värma i micron.. Blir najs!

VÄrldens finaste Fredrik hemma hos mig... Nu blir ni avundsjuka va?? <<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0