5/12 - 2011

Lång dag idag. Jobbar långdagar nu Måndag-tisdag-onsdag. Sen eftermiddag torsdag, förmiddag fredag å sen ledig helg och fredag kväll innebär julfest hos en av mina bästa! :) Kul! Spårat brukar det bli. Och det är alltid lika roligt <3 Lovely! :-) Och älskling följer med också. Så får jag även tillbringa kvällen med honom. <3

Ikväll har jag iaf handlat på mig lite dalahästchoklad. Börjar ju för böveln bli slut! Å god choklad är det också. Så nu har ja köpt en av varje.. :-)

Stallet ikväll då. Blev väl å köpa en skumdelfin med chokladöverdrag. (SUPERGODA) å 2 klubbor och en toast. Mumma :-) Så blev de mockning (eftersom jag myste så mkt med Fredrik i sängen imorse så kunde ja inte kliva upp ur hans famn för att mocka) speciellt med tanke på att jag nu kommer tvingas sova själv i några nätter :( Kommer vara olidligt.. Usch..

Iaf så gjorde jag iordning Brian. Tog på honom hoppgrejorna. Å ut i ridhuset. Provade gramanen ikväll. JUst för att kunna använda den lite löst i galoppen. Annars hade jag den mest bara hängandes. Känner mig inte riktigt bekväm att rida ett helt pass med graman. -.- Men är stor hjälp lr ett bra stöd i galoppen. Värmde upp Brian lite under en kvart. Lite avslappnat å lösgörande. Ställde ut och in, flyttade lite öppna och sluta å gjorde lite serpentinbågar där jag flyttade honom på de böjda spåren.

Lite spännd vid stora porten ikväll igen men jag frsökte ignorera det. Å det gick faktiskt skapligt idag. Vissa gånger bättre än andra då såklart :-) Iaf så kändes han superfin! Galoppen kändes jättefin. Med lite halvlös graman som stöd. Så efter galoppen tog jag bort den helt å avslutade lite travarbete utan den. Det känns ju bäst utan en massa tyglar. Även fast man bara har den ena utav dom löst hängande.. Nåväl. Duktig Brian ikväll! Jag känner mig mycket nöjd med honom <3 :-)

Ajuste.. just nu kollar jag på copycat singers..

på tv3 play ifrån då dom skulle härma Nanne Grönvall. Kul program :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0